Sælg din bil

Vi er altid i markedet efter brugte biler – uanset bilmærke, alder og stand. Har du en eller flere biler du gerne vil af med skal du ikke tøve med at tage kontakt til os for et tilbud. Vi gør hvad vi kan for at finde dig den bedste pris. Vi kan give dig en cirka pris over telefon eller mail, men den helt rigtige pris finder vi først når vi har haft mulighed for at gennemgå bilen fysisk.

Vi går meget op i gensidig ærlighed og troværdighed. Ved en handel med GT Motors, skriver du derfor under på, at din bil ikke har fejl eller mangler, som du ikke har gjort os skriftligt opmærksom på, såfremt det måtte forventes du kendte til disse fejl eller mangler. Vi kunne aldrig finde på at snyde dig, og vi forventer at du heller ikke kunne finde på at snyde os.

Er du interesseret i et tilbud på din bil? Udfyld venligst nedenstående og så hører du fra os.

Husk at den pris, der kommer frem er beregnet af en computer, som tager udgangspunkt i det nuværende marked for netop din bil og den information du har indtastet. Der tages derfor altid forbehold for en manuel og fysisk gennemgang af bilen, som kan gøre prisen højere eller lavere end computerens beregninger. Har du spørgsmål er du som altid velkommen til at kontakte os.