Flexleasing, hjemtagelse, kommission & registreringsafgift

Hos GT Motors A/S tilbyder vi Flexleasing af din næste (eller første) premium bil. Flexleasing foregår i al sin enkelthed på denne måde:

  • Du betaler en udbetaling (typisk 20% af bilens værdi),
  • du betaler en månedlig ydelse (indeholder renter, afgift til staten og evt. afskrivning på bilen),
  • og efter endt løbetid (typisk 12 måneder) har bilen en restværdi du hæfter for. Her kan du vælge at tegne en ny leasingaftale på samme bil og køre videre, du kan sælge den til os eller andre, eller vi kan sælge den for dig.

Ved flexleasing taber bilen kun værdi på stålprisen, og ikke på afgiften. Det kan derfor typisk betale sig på de større premium biler at lease fremfor at købe.

Skal vi finde din drømmebil?

Vi henter din nye drømmebil hjem for dig.

I al sin enkelthed handler det om vi i samarbejde finder den bil du godt kunne tænke dig. Herefter håndterer vi kontakten til sælgende forhandler. Vi sikrer os det er en ordentlig forhandler, der har bilen til salg, får prøvekørt bilen og set den efter. Er alt som det skal være får vi hentet den hjem, told- og registreringssynet, beregnet afgift, klargjort, sat plader på, og leverer den med et smil.

For ovenstående tager vi et fast gebyr på 30.000 kr. (Tyskland eller Sverige), gebyret vil dog være inkluderet i det tilbud du modtager fra os. Holder bilen længere væk afhænger prisen af transportomkostningerne.

Ring til os på 88 620 888 eller skriv på info@gtmotors.dk for tilbud

Forlængelse af nuværende kontrakt?

Ønsker du at forlænge kontrakten på din nuværende leasingbil? Enten som nuværende kunde hos os eller som ny kunde? Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. I de fleste tilfælde kan du fortsætte din hverdag med samme nummerplader, uden afbrydelser. Vi skal bare bruge bilens registreringsnummer og kilometertal.

Vi tager et fast lavt gebyr på 4.000 kr. for at forlænge din leasingaftale. Gebyret vil dog være inkluderet i det tilbud du modtager fra os.

Ring til os på 88 620 888 eller skriv på info@gtmotors.dk for tilbud

Må vi sælge din leasingbil for dig?

Vi sætter sammen med dig den rigtige pris og får afsat din nuværende leasingbil hurtigst og bedst muligt.

Når vi modtager din bil får den en professionel klargøring hos Ingemanns Bilpleje så den står bedst muligt overfor ny køber. Det koster 2.000 kr. + moms og betales når bilen er klargjort.

Vi tager en fast pris på 10.000 kr. + moms i kommission når din bil er solgt. Er bilen ikke solgt efter tre måneder kan du vælge at ophæve aftalen.

Ring til os på 88 620 888 eller skriv på info@gtmotors.dk for tilbud

Fastsættelse af registreringsafgift

Skal du have fastsat en registreringsafgift af den ene eller anden årsag, fx i forbindelse med din egen hjemtagelse af bil, du gerne vil have på plader, gør vi det gerne for dig. Vi står samtidig med risikoen, hvis der kommer en efterregulering fra SKAT. Du kan dermed køre trygt videre uden bekymringer, når først du har fået dine nummerplader på.

Vi tager et fast opstartsgebyr på 1.000 kr. + moms for et tilbud på registreringsafgift, da det tager lang tid, og vi ønsker at lave den rigtigt første gang.

For selve fastsættelsen, når du har accepteret vores til afhænger prisen af afgiftens størrelse (priser er + moms):
0 kr. (fx ved elbil)       1.000 kr.
Op til 150.000 kr.      5.000 kr.
Op til 300.000 kr.     10.000 kr.
Over 300.000 kr.      Efter aftale

Ring til os på 88 620 888 eller skriv på info@gtmotors.dk for tilbud