Om Gåsetårnets Motorkompagni A/S

Mange spørger, hvad GT står for, i GT Motors. Det korte svar er, at det står for Gåsetårnet. Gåsetårnet stadfæster vores lokale forankring i Vordingborg og er derfor både en del af vores navn og vores logo. Det lange svar er til gengæld, at GT giver associationer til mange andre ting – og det får måske dig til at tænke ekstra meget over det. Det første mange tænker er Gin Tonic. Til det plejer jeg at indføre en kæk bemærkning om, at en “GT” på Sydsjælland altså er en Guld Tuborg. Andre relaterer det til hurtige biler, der ofte betegnes som en GT model eller GTI. Det gør heller ikke noget, at man tænker i de baner, selvom det ikke er den type biler vi sælger flest af. Og så er der dem, der kommer til at tænke på Playstation spillet Gran Turismo, som udkom første gang i slut 90’erne og ca. 7 gange siden. Uanset hvad du tænkte, da du første gang hørte om GT Motors, er jeg bare glad for du tænkte over det! Og at du kom så langt, som til at finde min hjemmeside. 

Holdet bag GT Motors A/S

Mit navn er Lasse Olsen, jeg er 31 år gammel, stiftede GT Motors A/S i december 2020, og åbnede for bilsalget første gang i februar 2021. Fire måneder senere, i juni, var jeg så heldig at kunne ansætte min første sælger. Selve GT Motors holdet er derfor ikke vanvittig stort, endnu. Til gengæld har vi et helt fantastisk hold mennesker som samarbejdspartnere. Både de store finansierings-, forsikrings-, og garantiselskaber, der hjælper os med at kunne tilbyde jer en masse ydelser, der gør bilkøbet nemmere og mere sikkert. Men også dem vi bor i hus med på Præstegårdsvej 2 i Vordingborg. Per Ingemann driver Ingemanns Bilpleje, der startede ud som klargøringsfirma, men nu også inkluderer mekanisk værksted, skadecenter og undervognsbehandling. Der er derfor næsten ikke det, vi ikke kan klare, når det handler om biler, på Præstegårdsvej 2, hvor du altid er velkommen.

Medarbejdere

Lasse Olsen
Indehaver
+45 71 90 49 09
lasse@gtmotors.dk
Mathias Lohorst
Bilrådgiver
+45 26 70 80 64
mathias@gtmotors.dk

Sponsorater

GT Motors A/S støtter følgende foreninger og organisationer

ØGIF

Ørslev Gymnastik og Idrætsforening, specifikt herre seniorfodbold, holder til i den berømte og berygtede “Mose” i Ørslev. Klubben samler mere end 100 unge mænd fra Vordingborg omegn, i et helt unikt fælleskab.

Krigsveteranlandsholdet

Det Danske Krigsveteranlandshold er startet af frivillige tidligere og nuværende soldater. Drivkraften er baseret på passionen omkring fodbold, den militære identitet og lysten til at skabe et projekt, indenfor en af verdens største sportsgrene, hvor socialt ansvar, fælleskab og idrætten skaber muligheder for forbedret velvære, et afbræk i hverdagen, skabe og bevare relationer, samt forebygge ensomhed. Dette projekt er skabt for at hjælpe veteraner i at komme videre og skabe flere succeshistorier.