Kommission

Kan du ikke helt få det for din bil som du havde håbet på? Så kan du prøve at sælge den i kommission. Ved salg i kommission har forhandleren ikke risiko for værditab eller renteudgiften på at have bilen stående. Der kan derfor nogle gange være flere penge i det for dig.

Vi kan sælge din bil på to måder:

  1. Almindeligt detailsalg med reklamationsret
  2. Engros til CVR nr. uden reklamationsret (ældre biler / mange kilometer, biler med defekter, specielle biler, leasingbiler uden afgift, mv.)

Når vi sælger din bil i kommission, foregår det således:

  • Du kontakter os og får en pris på, hvad vi mener vi kan sælge din bil for. Husk det er vores bedste bud og der er ingen garantier
  • Du stiller bilen hos os og underskriver aftalen
  • Du kan opsige aftalen når som helst med tre dages varsel, hvis ikke bilen er solgt

Priser

Sælger vi din bil engros tager vi en fast lav pris på 10.000 kr.
Sælger vi din bil detail, foregår det således:

  • Brugtbilsattest og oprettelse: 2.500 kr. 
  • Evt. klargøring (rens inde og ude, polering): 2.500 kr.
  • Kommission hvis solgt: Se skema nederst

Vi sælger kun biler detail der er i orden. Derfor kommer din bil igennem en brugtbilsattest, et syn, samt en fuld kosmetisk klargøring (rens inde og ude, polering, mv.), når vi får den ind. Det klarer vi til en fast lav pris på 5.000 kr. inkl. moms som betales når du afleverer bilen til os.

Skulle der være ting på brugtbilsattesten der skal laves (fx defekter, slidte bremser, viskerblade eller lign.) får du et tilbud på at få udbedret disse. Hvis du ikke accepterer tilbuddet, kan du enten hente din bil igen eller vi kan notere dens fejl og nedsætte udsalgsprisen.

Ved udførsel af brugtbilsattest overtager vi ansvaret, skulle der være udfordringer med din bil efter den er blevet solgt. Eneste undtagelser herfor er hvis du bevidst har forsøgt at skjule fejl eller mangler, eller bilen er stjålet eller klonet.

Vi er ikke som mange andre der sælger biler i kommission og prøver at snige sig uden om den lovpligtige reklamationsret. Vi gør tingene ordentligt. Det vil i også kunne se hvis i sammenligner vores Trustpilot med mange af de øvrige kommissionssælgeres Trustpilot.