Velkommen til GT Motors A/S

Hos Gåsetårnets Motorkompagni A/S håber vi inderligt at kunne blive din nye yndlingsbilforhandler! Det bliver vi kun ved at yde dig den bedst mulige service.

Det er måske naivt, men vi håber, at vi kan blive din faste samarbejdspartner når det kommer til biler. Vi anser nemlig hver kunde som et langsigtet samarbejde, der skal skabe værdi for begge parter. Du skal gå glad ud ad døren og komme glad igen næste gang du skal kigge på bil. Vi vil ikke bare sælge dig din næste bil, vi vil også sælge dig din sidste bil.

Vi handler med bedre brugte biler i alle prisklasser fra vores butik, beliggende i smukke og historiske Vordingborg. Vi har et værksted, Dinitrol Center og klargøringscenter tilknyttet. Du er altid velkommen i butikken, hvor vi har en hyggelig og afslappet stemning.

Jeg glæder mig til vi ses!

Lasse Olsen, indehaver

Find din nye bil her

Kontakt og åbningtider

Mandag: Efter aftale

Tirsdag: 11-16

Onsdag: 11-16

Torsdag: 11-16

Fredag: 11-16

Lørdag: 11-13

Søndag: Efter aftale

Vi har altid åbent for dig! Også uden for normal åbningstid. Det kræver blot du kontakter os og booker en tid først. Du kan kontakte os på nedenstående:

Telefon: 88 62 08 88
Mail: info@gtmotors.dk

2 weeks ago

GT Motors A/S
GT Motors A/S opruster bestyrelsen med veteran fra bilbranchenI et ønske om at fastholde den store vækst GT Motors A/S har haft siden sin åbning i februar 2021, oprustes bestyrelsen nu med en veteran fra branchen. Steen Bertelsen tiltræder bestyrelsen d. 08.09.2021 og bringer med sig mange års erfaring. Steen Bertelsen har tidligere været indehaver samt direktør i flere store bilhuse, herunder Toyota Vanløse, Kronborg Auto A/S (VW & Skoda) og Helsingør Bilhus A/S (Nissan, Renault & Dacia). Dertil har Steen Bertelsen siddet i bestyrelsen for blandt andet Bil-Info A/S i over 11 år og siddet som formand i Toyotas forhandlerforening i 10 år.Steen Bertelsen udtaler: ”Det er en fornøjelse fremover at kunne bidrage til den flotte start GT Motors A/S har haft. Det er en hård branche med megen konkurrence, så at kunne opnå så meget, som Lasse har gjort, på så kort tid, er imponerende. Jeg vil bruge min erfaring, til at sikre GT Motors’ fortsatte vækst, og holde virksomheden til ilden på dens ønske om at blive blandt de mest anerkendte brugtvognsforretninger i landet”.GT Motors A/S ejes og drives af Lasse Olsen, der tidligere har gjort karriere i Forsvaret og senest har siddet som salgschef i en større københavnsk bilforhandler. Det er igennem sidstnævnte de to kender hinanden, fortæller Lasse Olsen: ”Steen har rigtig meget erfaring og stor kompetence indenfor bilbranchen og detailledet generelt. Jeg har altid kendt Steen for at være et meget behageligt menneske, hvilket går rigtig godt i tråd med GT Motors’ identitet. At få Steen Bertelsen i GT Motors A/S bestyrelse ser jeg ser som en kæmpe styrke og ikke mindst en stor ære. Det bringer os op i en helt ny liga og jeg ser meget frem til samarbejdet.”GT Motors A/S beliggende Præstegårdsvej 2 i Vordingborg, sælger, køber og leaser brugte biler i alle prisklasser. Foruden indehaver Lasse Olsen er Mathias Lohorst tiltrådt som bilrådgiver i juni måned grundet den store vækst og efterspørgsel. Til dato har GT Motors A/S omsat for 15 mio. kr. efter blot ni måneders åbning. ... See MoreSee Less
Se på Facebook

Samarbejdspartnere