Velkommen til GT Motors A/S

Hos Gåsetårnets Motorkompagni A/S håber vi inderligt at kunne blive din nye yndlingsbilforhandler! Det bliver vi kun ved at yde dig den bedst mulige service.

Det er måske naivt, men vi håber, at vi kan blive din faste samarbejdspartner når det kommer til biler. Vi anser nemlig hver kunde som et langsigtet samarbejde, der skal skabe værdi for begge parter. Du skal gå glad ud ad døren og komme glad igen næste gang du skal kigge på bil. Vi vil ikke bare sælge dig din næste bil, vi vil også sælge dig din sidste bil.

Vi handler med bedre brugte biler i alle prisklasser fra vores butik, beliggende i smukke og historiske Vordingborg. Vi har et værksted, Dinitrol Center og klargøringscenter tilknyttet. Du er altid velkommen i butikken, hvor vi har en hyggelig og afslappet stemning.

Jeg glæder mig til vi ses!

Lasse Olsen, indehaver

Find din nye bil her

Kontakt og åbningtider

Mandag: Efter aftale

Tirsdag: 11-16

Onsdag: 11-16

Torsdag: 11-16

Fredag: 11-16

Lørdag: 11-13

Søndag: Efter aftale

Vi har altid åbent for dig! Også uden for normal åbningstid. Det kræver blot du kontakter os og booker en tid først. Du kan kontakte os på nedenstående:

Telefon: 88 62 08 88
Mail: info@gtmotors.dk

2 days ago

GT Motors A/S
GT Motors A/S lander endnu en stor profil fra bilbranchen til bestyrelsenDer er blot gået halvanden måned siden GT Motors A/S kunne offentliggøre den første stærke profil fra branchen i bestyrelsen. Nu er det lykkedes indehaver Lasse Olsen at lande endnu en stærk profil. Trine Krastrup har tidligere været direktør i en bilforhandler, ligesom hun har besiddet stillinger ved flere af de store bilimportører som markedsføring-, PR- eller kommunikationsmanager. Hun har blandt andet arbejdet hos Kia importøren og Interdan, foruden det store finansieringsselskab Santander.”GT Motors A/S er en rigtig spændende virksomhed, der siden start har vist enormt gode takter. Det er imponerende efter så kort tid at kunne præsentere så fine resultater. Jeg håber derfor på, at mine kompetencer kan være med at bidrage til, at væksten fortsætter i et godt tempo som virksomheden kan bære,” fortæller det nye bestyrelsesmedlem, Trine Krastrup.Indehaver Lasse Olsen tilføjer: ”Med den hast virksomheden har i øjeblikket er det vigtigt med en stærk og fokuseret bestyrelse. Her mener jeg Trine Krastrups kommunikative egenskaber, samt erfaring indenfor markedsføring, PR og events, ville kunne bidrage i høj grad til GT Motors’ fortsatte vækst. Med tilføjelsen af Trine Krastrup sikrer vi et nyt sæt spidskompetencer, hvilket gør bestyrelsen mere komplet. Ikke dermed sagt, at der på sigt ikke kan blive plads til eller behov for endnu flere.”GT Motors A/S eller Gåsetårnets Motorkompagni A/S beliggende Præstegårdsvej 2 i Vordingborg har store ambitioner for fremtiden og direktøren mener nu, at holdet der skal understøtte væksten, er ved at være sat. ... See MoreSee Less
Se på Facebook

Samarbejdspartnere